skip to Main Content
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Een Lanouk Workshop organiseren?

Op zoek naar veilige shampoo voor de kinderen? Een goede dag- en nachtcrème en misschien wel een luxe masker voor jezelf? Voor hem een fijne aftershave en voor de vakantie een kwalitatieve zonnecrème?

Op een workshop van Lanouk maak je kennis met een waaier van verschillende natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin. Wij combineren het geven van informatie over natuurlijke verzorgingsproducten met een gezellige avond.

demoOp een ongedwongen manier leer je verschillende aanbieders van natuurlijke verzorgingsproducten uit binnen en buitenland kennen. Ontdek de ‘Green Glamour’ van Annemarie Börlind, het uitgebreide gezinspakket van Lavera, het geëngageerde merk Cîme, magische Aleppo zeep en vele anderen fijne producten.

Natuurlijk mag je onze producten testen. We zorgen ervoor dat er voldoende producten zijn voor ieder huidtype om uit te proberen. En doe je dat liever niet? Dat is het ook geen probleem. Alles mag, niets moet.

Tijdens de workshop nemen we de tijd om jouw vragen en die van je gasten zorgvuldig te beantwoorden.

Organisatie

Samen spragendaeken we een datum af wanneer de workshop zal gaan plaatsvinden.

De workshop kan bij je thuis, meer dan een tafel en stoelen heb je niet nodig. Maar heb je de beschikking over een gezellig verenigingslokaal of zaaltje dan kunnen we de workshop eventueel daar door laten gaan.

Hebben we de locatie en datum van de workshop geregeld dan nodig je je vriendinnen, collega’s, zussen, familie en buren uit om samen met jou te genieten van een leuke avond.

Om iedereen een kans te geven zijn of haar vragen te stellen is het maximum ongeveer 12 à 15 gasten. Het beste nodig je dubbel zo veel mensen uit als je zou willen hebben op je workshop. Het kan altijd gebeuren dat je gasten verhinderd zijn of ziek worden.

Bestellingen

bestellingDe bestelde producten worden zo snel mogelijk bij de gastvrouw afgeleverd. Wij streven ernaar om binnen 5 á 7 dagen te leveren. Iedere bestelling wordt in een afzonderlijk zakje verpakt met de naam van de gast erbij. De gastvrouw hoeft het alleen maar af te geven.

De betaling kan op de avond zelf, maar overschrijven mag ook.

Reserveer je workshop

gereserveerdDus als je genoeg hebt van kriebelende haren, jeukende benen, branderige ogen en pijnlijke handen? Of je bent gewoon heel nieuwsgierig naar het hoe en waarom van natuurlijke verzorgingsproducten? Aarzel dan niet en vul het formulier in om een workshop aan te vragen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum vast te leggen.

Wil je liever geen workshop organiseren maar wel graag deelnemen aan een van onze informatie avonden? Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van de data waarop en waar de avonden zullen plaatsvinden.

Contact Form
* verplicht veld 
Back To Top