Skip to content

Annulering

Mocht u onverhoopt uw bestelling willen annuleren, dan kan dat. U kunt uw bestelling kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Dat is mogelijk voor een nog niet verzonden bestelling. U kunt uw annulering per e-mail (info@lanouk.be) aan ons doorgeven. Daarna ontvangt u een annuleringsbevestiging per e-mail.

Om een reeds verzonden of ontvangen bestelling terug te sturen, verwijzen we u door naar de rubriek herroepingsrecht en retourprocedure.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht aan LANOUK mee te delen dat u afziet van uw aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Wenst u gebruik te maken van uw recht om van uw aankoop af te zien, dan moet u ons daarvan binnen de 14 kalenderdagdagen na levering van uw goederen schriftelijk van in kennis stellen op volgend adres: Rusthuisstraat 28, 1910, België. Na ontvangst van de instructies van Lanouk over hoe de goederen terug te sturen, dient u de goederen binnen de 14 kalenderdagdagen, op uw kosten, terug te bezorgen aan LANOUK, op volgend adres: Rusthuisstraat 28, 1910 ,Kampenhout, België. Als de procedure in goede orde verloopt zal Lanouk u de oorspronkelijke leveringskosten terug betalen en bent u dus enkel gehouden aan de betaling van de kosten van de retour zending.

Het product mag uitgeprobeerd worden. Echter niet meer dan noodzakelijk is om vast te stellen dat het voor u persoonlijk niet bruikbaar is. Dat betekent dat het product nog minstens 80% van de oorspronkelijk inhoud dient te bevatten. Ook dienen de toebehoren, bijsluiters en factuur of aankoopbewijs, bij het product in de verpakking mee terug gestuurd te worden.

 

 

Back To Top