Skip to content

annemarie-börlind

Annemarie Börlind heeft een prachtige verzorgingslijn met luxe dag- en nachtcrèmes, shampoos, zonnecrèmes, handcrème, serum en lotions. Alle producten worden geproduceerd met behulp van een selectie van de fijnste kruiden en bloemen gemengd met zuiver bronwater uit eigen bron.

Er zijn zuiverende lotions voor de jonge onrustige huid en pure crèmes voor de zeer gevoelige allergische huid. Lichte hydraterende crèmes voor de normale en gecombineerde huid en romige volle texturen voor de veeleisende huid.

Voor ieder huidtype hebben de kruiden en plantenkenners van Annemarie Börlind zich ingezet om de juiste combinaties te creëren.

Bijvoorbeeld voor de allergische huid is de ZZ Sensitive lijn ontwikkeld. En voor de veeleisende huid zijn er de LL Regeneration producten. De Purifying lijn is er dan weer voor de onrustige huid om te zuiveren en te kalmeren. Tevens vindt je er frisse deodoranten en een mooie zonnelijn.

Bij Annemarie Börlind voeren ze het motto dat het belangrijk is om niets op je huid te smeren dat je niet zou kunnen eten. Dat betekent dat er geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt die je lichaam niet zouden kunnen verwerken.

Eco_controlDe producten van ANNEMARIE BÖRLIND hebben het ECO CONTROL certificaat behaald. Om dit certificaat te behalen moeten de producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen betreffende de gebruikte natuurlijke ingrediënten.
Maar niet alleen de ingrediënten worden bekeken, ook is het belangrijk of een bedrijf zijn sociale verantwoordelijkheid opneemt tegenover mens en milieu alvorens het certificaat te kunnen behalen.

De producten worden niet getest op dieren en bevatten ook geen dierlijke resten.

Terug naar overzicht "alle merken"

Veilig betalen

Veilig betalen via SSL verbinding
Gratis verzenden vanaf 35€. (50€ tijdens de soldenperiodes).
Consumenten en gegevensbescherming
30 dagen herroepingsrecht

Betaalmethodes

Bancontact
Ideal
Overschrijving
Cash bij afhalen

Wij versturen met

BPost
Post NL
Gratis verzending vanaf 35€. (50€ tijdens de soldenperiodes.)
Back To Top