Skip to content

Lanouk

Lanouk_about_header

Wat vind je in ons productaanbod?

Lanouk biedt natuurlijke verzorgingsproducten met een percentage van 98 tot 100% natuurlijke ingrediënten voor dagelijks gebruik voor het hele gezin.

Bij Lanouk vind je bijvoorbeeld shampoos, zeep, handcrème, dag- en nachtcrème, bodylotion, tandpasta, toners, maskers, reinigingslotions, make-up en nog veel meer.

Ons aanbod bevat complete verzorgingslijnen voor alle huidtypes (van droog tot veeleisend).

Onze producten zijn te bestellen via onze webshop of via een demonstratie bij jou thuis. Tijdens de demonstratie helpen we je de juiste producten te kiezen afgestemd op de behoefte van jou en je gezin. Wij zorgen voor voldoende staaltjes en testers  en maken er een gezellige en informatieve avond van.

Waarom Lanouk ?

Je huid is een zeer kostbaar en belangrijk orgaan met vele functies. Echter van het standaard aanbod verzorgingsproducten krijgen steeds meer kinderen én volwassenen allerlei soorten allergieën en  huidproblemen.

Wij hebben ontdekt dat je om je huid optimaal te beschermen en gezond te houden het best natuurlijke verzorgingsproducten gebruikt.

Na zorgvuldig onderzoek hebben wij een aantal leveranciers gevonden die kwalitatieve, werkzame en aangename verzorgingsproducten produceren. De bedrijven waarmee wij werken hebben als missie een goed product te maken dat doet wat het beloofd en geen schade aan je gezondheid toebrengt.

En testen van natuurlijke verzorgingsproducten  op dieren? Dat is niet nodig.

Cîme Products

Wat biedt Lanouk nog meer ? 

Bij Lanouk kan je ook een workshop reserveren zodat je de producten zelf kan testen alvorens ze aan te kopen.

Je kan kiezen uit de volgende workshops:

  • Cîme, een fantastisch Belgisch merk dat werkt met ingrediënten uit de Himalaya.
  • Annemarie Borlind, al 40 jaar een hit in Duitsland en ook zeer geliefd in Nederland. Luxe natuurlijke verzorgingsproducten met voor alle huidtypes een eigen lijn.
  • Lavera, een eveneens Duits merk dat een uitgebreid gamma heeft van natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin.

Voor vragen of het boeken van een home-party…

Vul het formulier in op onze contactpagina en we nemen spoedig contact met je op.

 

Hoe is Lanouk er gekomen?

Wieneke - owner Lanouk

Gezond leven en eten heeft al jaren mijn interesse. Meer en meer begon ik te ontdekken wat er aan ons eten wordt toegevoegd en wat daarvan de schadelijke effecten voor mijn gezondheid konden zijn.

Zoals velen begon ik mij vervolgens ook in de samenstelling van schoonmaakspullen en verzorgingsproducten te verdiepen. Na een lange speurtocht en vele, vele uren etiketten lezen en ontcijferen heb ik uiteindelijk een aantal bedrijven gevonden die hele goede verzorgingsproducten op natuurlijke basis produceren. (Annemarie Börlind, Cîme, Lavera, Weleda etc.)

Van deze bedrijven ben ik producten gaan testen en ik werd steeds enthousiaster naarmate ik meer kennis kreeg van deze producten.

 

Gunstige effecten die ik zelf ervaren heb na het overstappen op natuurlijke producten:

  • Geen niesbuien en tranende ogen meer in de ochtend door het overstappen naar ecologisch wasmiddel . (Jarenlang gedacht dat ik een huisstof of beddengoed/handdoeken allergie had… dus niet).
  • De vervelende haaruitval waar ik al jaren last van had, verdween na ongeveer een maand natuurlijke shampoo te hebben gebruikt. Ik had dit niet verwacht maar ben nog steeds blij!
  • Geen rode vlekken en geïrriteerde huid meer na het douchen door de overstap op Lavera douche gel.
  • Een veel zachtere en mooiere gezichtshuid na het invoeren van de producten van Annemarie Börlind voor gezichtsverzorging.
  • Muggenbulten die dagen konden irriteren verdwijnen nu als sneeuw voor de zon door ze even goed in te smeren met de Himalaya balsem van Cîme.
  • Geïrriteerd tandvlees en pijnlijke mond? Nooit meer sinds in overgestapt ben naar de tandpasta van Lavera.
  • Make-up heb ik jaren niet kunnen gebruiken. Echter de producten van Lavera en Annemarie Börlind verdraag ik prima.

Het is duidelijk, ik wil nooit meer terug naar vroeger!

Omdat ik graag mijn enthousiasme deel over deze producten heb ik de webshop ‘Lanouk’ geopend. Bij ieder product op de website staat een uitgebreide beschrijving over het gebruik en de ingrediënten.

Heb je toch nog vragen?

Aarzel niet en mail ons via de contactpagina.

De informatie die je kunt vinden in de blogs is tot stand gekomen na veel speur en uitzoek werk. Momenteel studeer ik ‘Dermatherapie op natuurlijke basis’ om je nog beter te kunnen adviseren.

Heb je informatie die tegenstrijdig is aan die ik gevonden heb? Stuur gerust een mailtje zodat ik het kan onderzoeken.

Tot ziens,

Wieneke van den Berg
Zaakvoerder Lanouk

Back To Top