Skip to content

Het Natrue certificaat

Logo Natrue

Natrue is een non-profit organisatie. Deze organisatie heeft de belangrijke taak op zich genomen te definiëren welke ingrediënten in een gecertificeerd verzorgingsproduct gebruikt mogen worden. Ook de herkomst van de ingrediënten is van belang. De ingrediënten moeten bij voorkeur gewonnen worden uit grondstoffen die geleverd zijn door de biologische landbouw.

Natrue ziet er op toe dat de producenten het milieu zo min mogelijk belasten tijdens de productie van de grondstoffen. Ook ethisch omgaan met medewerkers telt mee om het certificaat te kunnen behalen.

Natuurlijke verzorgingsproducten worden getest net zoals verzorgingsproducten op synthetische basis. Het testen wordt echter gedaan door menselijke vrijwilligers en niet door onschuldige dieren. Testen op mensen is ongevaarlijk (en veel accurater) als je met producten werkt die gemaakt zijn uit natuurlijke zuivere grondstoffen. Verzorgingsproducten met het Natrue logo zijn dus niet getest op dieren.

Als je dus verzorgingsproducten gebruikt waarop het ‘Natrue’ logo staat dan kies je voor een echt natuurlijk en veilig verzorgingsproduct.

 

Meer weten over de Natrue certificering?

http://www.natrue.org/about-natrue/

Veilig betalen

Veilig betalen via SSL verbinding
Gratis verzenden vanaf 35€. (50€ tijdens de soldenperiodes).
Consumenten en gegevensbescherming
30 dagen herroepingsrecht

Betaalmethodes

Bancontact
Ideal
Overschrijving
Cash bij afhalen

Wij versturen met

BPost
Post NL
Gratis verzending vanaf 35€. (50€ tijdens de soldenperiodes.)
Back To Top