Skip to content

Kan ik een thuisdemonstratie (homeparty) organiseren?

Ja dat kan voor de natuurproducten.
Om een leuke avond met uw vriendinnen/familie te hebben, kan u ons contacteren via de contact pagina of bellen op +32(0)499.74.63.93.
Na een datum en tijdstip afgesproken te hebben, nodigt u een aantal gasten uit (minimum 6).
Onze consulente zal een mooie presentatie van de producten geven. Hoe te gebruiken en waar op te letten. Men zal tevens de kans hebben om de producten te testen.

Wie is SISOW

Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Via Sisow zal uw betaling veilig over het internet verlopen, zonder vrees voor fraude. Sisow werkt met partners die PCI-DSS compliant zijn. Meer info over PCI-DSS compliancy vindt u hier.

Biedt Lanouk ook financieringen aan?

Financieren is bij Lanouk niet mogelijk.

Wanneer wordt mijn order geleverd?

Artikelen van de categorie “Verzorging” worden 2 à 3 werkdagen na verzending bij u bezorgd. Dat geldt wel uitsluitend bij een geslaagde betaling via Ideal, Mister Cash of overschrijving. Na verzending vanuit ons magazijn ontvangt u een e-mail met daarin een track-and-trace nr, waarmee u uw bestelling kunt volgen. Deze wordt actief zodra uw pakket bij de bezorgdienst is ingescand.

Artikelen van de categorie “Kleding” worden 2 à 3 werkdagen na verzending bij u bezorgd. Echter deze artikels kunnen sporadisch uit voorraad zijn, en daarom kan de verzending tot 1 maand op zich wachten. Duurt het langer, dan kan u van uw aankoop afzien, na contact met Lanouk op te nemen.

Wat betekent INCI?

INCI staat voor: International Nomenclature Cosmetic Ingredient, oftewel Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten. INCI is ontwikkeld door de Europese en Amerikaanse cosmetica-industrie. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen, die in cosmetica worden verwerkt. Op het etiket wordt bij alle cosmetica de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam.

Doel van de ingrediëntvermelding is de gebruikers van cosmetica te informeren over de samenstelling van een product. Om het voor de consument overzichtelijk te houden is eenduidige vermelding van de ingrediënten erg belangrijk. Voor veel ingrediënten zijn echter meerdere namen bekend, bijvoorbeeld chemische naam, handelsnaam of merknaam. Daarom is er voor alle stoffen in cosmetica besloten om deze aan te geven met hun INCI-naam. Dit is bijvoorbeeld nuttig wanneer iemand overgevoelig is voor een bepaalde stof. Aan het etiket van een product kan hij dan bepalen of het product voor hem of haar geschikt is.

Waarmee kan ik betalen?

Bij Lanouk kan je betalen via Overschrijving, Ideal of Mister Cash.

VISA en Mastercard worden momenteel niet geaccepteerd, maar wordt mogelijks in de toekomst in ons betalingsaanbod opgenomen.

Wat zijn minerale filters?

De minerale filters: Een alternatief tegenover de chemische zonnefilters.

Chemische filters worden door de huid geabsorbeerd en werken pas na een half uur. De UV-straling die in de huid doordringt wordt omgezet door de chemische filters, wat tot allergische en fototoxische bestanddelen kan leiden. Bovendien zijn chemische zonneproducten medeverantwoordelijk voor de vernietiging van koraalriffen. Inderdaad, deze filters bevorderen de verspreiding van een virus dat de dood van koralen veroorzaakt, zodat sommige regio’s het gebruik van zonneproducten met chemische filters op hun stranden verbieden*. Daarentegen zijn de Biosolis minerale filters (Titaandioxide en zinkoxide), vrij van nanodeeltjes ; daardoor blijven ze op de huid liggen en reflecteren ze de UV-stralen (zoals een spiegel). Hun werking is onmiddellijk en duurzamer. Het heel dun wit laagje op de huid dat eigen is aan minerale filters, vervaagt heel snel dankzij de fijne textuur, smeert gemakkelijk uit, dringt snel in en is waterbestendig.

Chemische filterMinerale filter
Chemische filterMinerale filter
Back To Top